© 2018 B.BLOOM | Den Haag, Eindhoven & Gent | Onze voorwaarden

August 14, 2019

Please reload

Recent Posts

PLUK is online

August 14, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

In dit atelier krijgt tweedehands kleding een nieuw leven

April 8, 2019

 

Kleding inzamelen, repareren of vermaken en verkopen; dat is wat Kledingruilatelier Awesome doet. Zo kan het bijvoorbeeld zomaar zijn dat een gebruikt kledingstuk het atelier weer verlaat als tas. We spraken initiatiefnemer Talitha Koffeman. 

 

Een tweede leven

 

“Awesome Kledingruilatelier geeft gebruikte kleding een tweede leven. Door te ruilen, door kleding uit te delen, en met een reparatieservice. We hebben een creatief atelier waar we kapotte kleding verwerken tot nieuwe producten, zoals een tas. We geven ook naailessen.”

 

Lees verder op hetkanwel.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags