© 2018 B.BLOOM | Den Haag, Eindhoven & Gent | Onze voorwaarden

August 14, 2019

Please reload

Recent Posts

PLUK is online

August 14, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

Verhalen in beeld

February 25, 2019

 

Met beeld een verhaal vertellen. Dat doe ik graag. Voor Buro Bloom, maar ook in mijn vrije werk. Daarom reisde ik in 2018 af naar Papoea Nieuw Guinea (PNG), om het verhaal van de Papoea's te vertellen in beeld. Dit verhaal vertel je pas goed door het te delen. Online maar ook zeker offline. 

 

Solo-expositie 

 

Op 26 februari opende ik dan eindelijk mijn eerste solo expositie. Een expositie van het Mount Hagen festival in PNG. Dit is het festival in PNG waar allerlei tribes van de Highlands samenkomen voor de grootste sing-sing van het land. Waar ze vroeger vochten om land, varkens en vrouwen (in die volgorde) dansen en zingen ze er nu op los op dit festival. Ik reisde hierheen om dit vast te leggen. Portretten die ik hier schoot zijn nu te bezichtigen bij Eef koffie in Den Haag

 

De foto's zijn voorzien van korte stukjes tekst en QR-codes die meer vertellen over de tribe op de foto. Één foto is al verkocht, een deel van dat geld gaat terug naar PNG. Waar een vriend zorgt dat het bij de tribes terugkomt. Zo is de cirkel weer rond. 

 

Bekijk onderstaande film om te zien hoe de foto's van de expositie tot stand zijn gekomen:

 

Benieuwd naar de foto's? Ga dan vooral naar mijn Papoea Nieuw Guinea portfolio

 

Op zoek naar een fotograaf?

 

Met social media wordt, naast jouw verhaal, aantrekkelijk en sterk beeld steeds belangrijker. Op zoek naar iemand die jouw verhaal kan verbeelden? Stuur me een mail en laten we eens kijken hoe we elkaar kunnen helpen. 

 

Groetjes, Milene (ook op Instagram)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags