© 2018 B.BLOOM | Den Haag, Eindhoven & Gent | Onze voorwaarden

August 14, 2019

Please reload

Recent Posts

PLUK is online

August 14, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

Bij Werktuin040 werk je letterlijk naast je kind

February 11, 2019

 

Werk en ouderschap combineren, is leuk, maar soms ook best uitdagend. Vooral in de eerste jaren. Hoe verdeel je je tijd, energie en aandacht het beste? En voor wat voor soort opvang kies je? Werktuin040 is een plek voor zelfstandigen waar je niet hoeft te kiezen; je kind kan mee naar je werk. Het beste van twee werelden? We spraken initiatiefnemer Anja Wasser. 

 

Werken naast je kind

 

“Het werkt zo: als ouder huur je een werkplek bij Werktuin040. In de ruimte ernaast spelen de kindjes. Je kunt er dus letterlijk werken naast je kind. Een uur van het dagdeel dat je werkt, pas je – onder begeleiding van een ervaren oppas – op de kindjes. Op die manier heb je als ouder een paar uur tijd voor jezelf. Tegelijk blijf je betrokken bij je kind. En je ziet de interactie van je kind met andere kindjes. Ook ontmoet je andere ondernemers. Dat is goed voor je zakelijke netwerk of bijvoorbeeld je studie.”

 

Lees verder op hetkanwel.nl

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags