© 2018 B.BLOOM | Den Haag, Eindhoven & Gent | Onze voorwaarden

August 14, 2019

Please reload

Recent Posts

PLUK is online

August 14, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

4-jarige bezorgt overgebleven bloemen bij eenzame ouderen

February 2, 2019

De vier-jarige Izis ging met haar moeder mee naar de supermarkt en zag daar dat sommige boeketten een sticker hadden. ‘Wat betekent die sticker, mama’? ‘Dat ze in de uitverkoop zijn. En daarna worden ze weggegooid.’ ‘Maar dat kán toch niet?’ zei de kleuter. En zo ontstond het idee voor de actie van Laurie en ‘bloemenmeisje’ Izis eind vorig jaar: bloemen redden en ze bij eenzame ouderen langsbrengen. 

 

Nieuwe boeketten

 

“Die bloemen worden dus echt letterlijk in de kliko gegooid als ze over de datum zijn en niet verkocht zijn. Ongelofelijk. Dus wij bedachten het volgende: we halen de bloemen die anders worden weggegooid op bij de supermarkt. Thuis verzamelen we alle bloemen, sorteren er de mooiste uit, en maken nieuwe boeketjes. Ik ben zelf vroeger altijd werkzaam geweest in de bloemensector en bloemschikken is voor mij dus geen probleem.”

 

Lees verder op hetkanwel.nl

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags