© 2018 B.BLOOM | Den Haag, Eindhoven & Gent | Onze voorwaarden

August 14, 2019

Please reload

Recent Posts

PLUK is online

August 14, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

Het nieuwe jaar goed beginnen? Doe de Online Media Scan

January 4, 2019

Wil je meer inzicht in de resultaten van je online media kanalen? En weten welke gemakkelijke aanpassingen je kan maken om meer resultaten te behalen? Wil je bijvoorbeeld weten welke posts het goed doen op jouw social media kanalen, of waar je webbezoekers vandaan komen? Dan heeft B.Bloom iets voor jou: de Online Media Scan.

 

Het is hard werken, communicatie voor je onderneming

 

Je herkent dit misschien wel: elke week ben je bezig met het maken van mooie content voor je website en social media kanalen. Met foto’s, stories en/of video’s probeer je de aandacht vast te houden van je fans en volgers. Ook de nieuwsbrief stuur je op een vast moment uit: je zit er bovenop! Er is alleen één maar: je hebt geen idee wat precies de resultaten zijn van je inspanningen, en welke onderwerpen nu het grootste effect hebben.

 

Inzicht krijgen

 

Drie professionals in het collectief van B.Bloom – drie ‘mompreneurs’ die elkaar bij Werktuin040 leerden kennen - zagen na vele opdrachten op het gebied van online communicatie dat het krijgen van meer inzicht ondernemers helpt bij het maken van een gedegen strategie. Dat het helpt bij keuzes maken, en slim inzetten van tijd.

 

Slimmer werken met de scan

 

Zo begonnen ze met het ontwikkelen van de B.Bloom Online Media Scan: een tool die jou als ondernemer helpt om inzicht te krijgen in de resultaten van jouw online communicatie.

 

Hoe werkt de scan?

 

Dat gaat zo: data-analist Lotte duikt in de ‘achterkant’ van de online kanalen. Dat wil zeggen: ze logt in op de analytics-omgeving van de website en bijvoorbeeld de Facebook pagina. Vervolgens bekijkt ze welke berichten goed en minder goed presteerden en zet deze op een overzichtelijke manier in het rapport. Ondertussen neemt Maureen de ‘voorkant’ van de Facebookpagina voor haar rekening. Ze laat zien waar quick wins te behalen zijn. Kathelijn doet ditzelfde voor het Instagram-, Twitter- of Linkedinaccount. De conclusies en tips die ze hier vinden vatten ze duidelijk voor je samen in het rapport. En dat rapport ontvang jij als eindresultaat. Gezamenlijk analyseren ze de website.

 

Boek NU jouw scan!

 

Ben je al een tijd bezig met het vullen van de communicatiekanalen voor jouw bedrijf? En wil jij ook inzicht in de resultaten en weten waar verbetermogelijkheden zijn, zodat jij slimmer en effectiever jouw tijd kan benutten? Boek dan NU jouw scan en krijg jouw persoonlijke rapport toegestuurd. 

 

BONUS VOOR DE EERSTE 10: Bij de EERSTE 10 aanvragen voor de B.Bloom Online Media Scan, verzorgen wij tevens gratis een Facebook Advertentie Scan t.w.v. 250 euro. In deze scan kijken wij naar je meest recente Facebook Advertentiecampagne en geven wij aan hoe deze advertentiecampagne verbeterd kan worden.

Mocht je nog niet op Facebook hebben geadverteerd, dan ontvang je als bonus een ticket voor de workshop Adverteren op Facebook (datum nader te bepalen).

 

En maak kennis met een heel leuk communicatiecollectief :)

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags