© 2018 B.BLOOM | Den Haag, Eindhoven & Gent | Onze voorwaarden

August 14, 2019

Please reload

Recent Posts

PLUK is online

August 14, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

Deze winkel verkoopt alleen lokale en plantaardige producten.

January 3, 2019

Na een loopbaan als kwaliteitsmanager in de levensmiddelenindustrie zag Tamara dat het anders moest. Eten bevatte veel conserveringsmiddelen en was te industrieel gemaakt, ook in de biologische sector, vond ze. “Ons eten moet van dichterbij komen. Er zijn heel veel kleine producenten die op een ambachtelijke en pure manier eten maken.” Daarom begon Tamara Strijbos ‘Eten zonder Streken‘: een winkel met lokale producten, gevestigd in Eindhoven. 

 

Eigen sojavrije vegetarische burger

Tamara biedt in haar winkel producten aan van boeren uit de omgeving. Ze maakt ook eigen producten. “Zo heb ik mijn eigen sojavrije vegetarische burger ontwikkeld. Mijn burgers zijn op basis van peulvruchten en granen, ei en kruiden gemaakt. Ook ben ik expert geworden in fermenteren. Sinds 2 jaar maak ik mijn eigen zuurkool, onverhit, dus echt vers en met de hand gemaakt. Ik ben het kleinste zuurkoolfabriekje van Nederland. Ook begin ik volgend jaar met vegetarische kant-en-klaarmaaltijden.

 

Lees verder op hetkanwel.nl  

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags