© 2018 B.BLOOM | Den Haag, Eindhoven & Gent | Onze voorwaarden

August 14, 2019

Please reload

Recent Posts

PLUK is online

August 14, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

B.Bloom steunt startende sociale onderneming Werktuin040

October 4, 2018

Je moet het je ongeveer zo voorstellen: je kindje in de draagdoek mee, of voor- of achterop de fiets, naar je werkplek. En aan het einde van een werkochtend of -dag samen weer naar huis. En dat je er dan een productieve dag op hebt zitten, terwijl je kindje heerlijk heeft gespeeld, geslapen en gegeten en ook nog dicht bij je was. Dat kan dus. In Eindhoven, althans. En als het goed is kan het binnenkort ook op andere plaatsen, maar daar hebben we jouw hulp wel voor nodig. 

 

Werkende mama's bij B.Bloom  

De wekelijkse samenwerking van een deel van het B.Bloom collectief vindt plaats bij Werktuin040. Dat is één van de redenen waarom we de crowdfunding campagne van Werktuin040 van harte steunen. En vandaar deze blog, waarin we jou vragen om te helpen. Want het moet toch lukken om de magische grens van 1000 euro te overschrijden, en dichterbij het streefdoel te komen. Hoe dichter bij dit doel, hoe groter de kans dat Werktuin040 kan blijven bestaan EN kan doorgroeien naar, misschien wel landelijk, meer vestigingen en met meer zzp-ers met kindjes. 

 

Wat is Werktuin040? 

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Bij Werktuin040 kun je werken, net als bij iedere andere coworkspace, er is wifi, een rustige werkplek en koffie en thee. Maar wat het verschil is met andere flexwerkplekken is dat je je kindje (in de leeftijd van 0 tot 4 jaar)  kan meenemen. 

 

Hoe ziet dat eruit? 

Het mooie is, dat Omroep Brabant deze week ter plaatse was om een nieuws item op te nemen. Super leuk! En daarom kun je in een mooie video zien hoe het werken en spelen er nou aan toe gaat. Zo dus: 

 

 

Hoe steunt B.Bloom de campagne? 

 

Als communicatiecollectief doen wij natuurlijk graag mee om de campagne een boost te geven. En dat doen we op verschillende manieren: 

 

- Door een workshop Facebook marketing, social media strategie of data analyse ter waarde van 150,- aan te bieden voor een mooie prijs van 36,-

- Door een online mediascan (in een pakket samen met een bedrijfsvideo, totaalwaarde > 500,-, af te nemen voor 249,- in de crowdfunding) aan te bieden waarmee bedrijven direct kunnen zien waar de zogenaamde 'quick wins' te behalen zijn op hun communicatiekanalen 

 

Help jij dit concept groter te maken? 

 

Help mee bereiken dat hardwerkende moeders zoals Maureen, Lotte en ik ook volgend jaar nog gebruik kunnen maken van dit geweldige concept en steun vandaag nog (EN UITERLIJK 11 OKTOBER) via www.werkennaastjekind.nl (p.s. er zijn ook hele toffe prijzen te winnen in de loterij :))

 

Liefs, ook namens kleine Abel :), Kathelijn

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags