© 2018 B.BLOOM | Den Haag, Eindhoven & Gent | Onze voorwaarden

August 14, 2019

Please reload

Recent Posts

PLUK is online

August 14, 2019

1/10
Please reload

Featured Posts

Co-buro gevonden

April 4, 2018

 

Coburo gezocht

 

Een tijdje terug schreef ik op Linkedin een pulseblog over de zoektocht naar een cowork space in Eindhoven. Ik dacht toen dat ik op zoek was naar een nieuwe plek. Maar dat bleek niet het geval. Want in de tussentijd ontstonden er nieuwe mogelijkheden bij Werktuin040: er is namelijk een nieuwe, hippe locatie gevonden in Woensel-West. En die locatie zal ook nog eens vanaf medio april fulltime open zijn. Dat is geweldig!

 

Cocreatie

 

Vanwege de hoeveelheid ruimte in deze coworkspace (met speelruimte) is het straks mogelijk om niet alleen rustig te werken samen met andere zzp-ers, maar kun je ook een afspraak ontvangen met wie je rustig kan spreken. En ondertussen spelen de kindjes in de andere ruimte, afgesloten door een prachtige houten wand die Uit de Buurtfabriek maakte. Te gek, toch! Over cocreatie gesproken.. Ik ben zo fan van dit concept dat ik er graag over spreek en zelfs in mijn vrije uurtjes ben gaan flyeren om de sociale onderneming te helpen starten op de nieuwe locatie.

 

Kom langs

 

Ben je benieuwd naar dit mooie concept of wil je gewoon eens een kop koffie doen en sparren over, bijvoorbeeld, wat creatief communicatiecollectief B.Bloom jouw organisatie kan bieden? Kom langs! Mail, app, of bel (0617138689) voor een afspraak.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags